Loading...
VÅRT TILBUD 2018-04-19T00:30:15+00:00

Kompetanse

VI VET AT TILGANG PÅ RIKTIG OG VIKTIG KOMPETANSE ER AVGJØRENDE I OPPSTARTSFASEN. DERFOR TILBYR VI ET BREDT SPEKTER AV KOMPETANSEUTVEKSLING TIL RABATTERTE PRISER.

Utviklingsprosessen av selskapene gjøres gjennom tilførsel av kompetanse, nettverk og PR. Tjenestene, leveransen og programmet som inkubatorbedriftene får tilgang til inneholder et kompetent kjerneteam, erfarne industrimentorer, kurser og seminarer spesielt tilpasset startups, uformelle møteplasser for deling av kunnskap og erfaringer fasilitert av inkubatorledelsen, tjenesteleverandører med spesialistkompetanse og kobling mot investorer, business angels nettverk og kompetent kapital. Også serviceleveranser som malverk, kontorfasiliteter med en god og tilrettelagt infrastruktur og tilgang til lokasjoner med verdifulle ressurser hos samarbeidende inkubatorpartnere, samt nettverk til kunnskap- og forskningsmiljøene blir tilbudt inkubatorselskapene.

Gjennom våre mentorer, forretningsutviklere, fagkompetanse og relasjoner med etablert næringsliv, kan vi tilby deg riktig kompetanse til riktig tid. Mer om våre partnere og mentorer kan du lese under fanen «Community».

PR

VI VET AT GOD PR ER AVGJØRENDE FOR OPPSTARTER. DERFOR HAR VI SAMLET GOD KOMPETANSE PÅ DETTE OMRÅDET.

Hos oss skal du få hjelp til alt fra design, markedsføring og kampanjebygging – til medierelasjoner og pressemeldinger. Hos oss skal du føle deg ivaretatt og oppleve at du lærer viktigheten av PR mens du sitter hos oss.

LA OSS HJELPE DEG MED PROSJEKTET DITT!

Nettverk

VI VET AT ET RIKTIG NETTVERK ER AVGJØRENDE FOR START-UPS. DERFOR SØRGER VI FOR AT DU JEVNLIG OMGÅS MED VÅRT NETTVERK.

Gjennom aktiviteter og nettverk, tilrettelegger vi for gode relasjoner.

Finansiering

DENTEN DU TRENGER SOFTFUNDING, PRESEED ELLER ER KLAR FOR EN STOR EMISJON. VI HJELPER, SAMT TILRETTELEGGER FOR DETTE GJENNOM VÅRT NETTVERK.

Gjennom aktiviteter og nettverk, tilrettelegger vi for gode finansieringsrunder av ditt selskap. Blant annet har vi samarbeid med ulike ventureselskap, Angel Challenge, Tidligfasefondet, Founders Fund og SMN Invest i tillegg til vårt eget pre-seed fond. Sammen forsøker vi å komme frem til de beste løsningene.

Jeg hadde aldri kommet dit jeg er i dag med ideen min, dersom det ikke hadde vært for NTNU Accel sitt fantastiske miljø.

Jørn Engvik, HOOPIT

Å se tilbake på pitchene før jeg flyttet inn på NTNUAccel er som å plukke opp notatbøkene fra barneskolen. Søtt, naivt og nostalgisk, men forstår nå veldig godt hvorfor investorer ikke ville sette penger på selskapet. Ett år på NTNUAccel og nå valgt ut som en av de tolv mest spennende selskapene for Investor day.

Fredrik Foss, ARMIN-tech

NTNU Accel sitt miljø har vært avgjørende for at QRRNT AS er der de er i dag. Miljøet, menneskene og kunnskapen har utvilsomt gjort meg til en mer kompetent og komplett gründer på flere måter. Det levende engasjementet, kompetansen, medmenneskeligheten og det genuine ønsket om å bidra til å utvikle hverandre som kollegaer, og gleden av å se andre lykkes, gjør at NTNU Accel føles som et hjem og en familie når man er på jobb. I den krevende prosessen det er å bygge opp et selskap, gir dette massive mengder energi og pågangsmot. Jeg vil alltid være evig takknemlig for alt NTNU Accel miljøet har gjort for selskapet og meg

Julia Navarsete, QRRNT

Hvem ser vi etter?

TIL ENHVER TID ER VI PÅ UTKIKK ETTER GODE, SKALERBARE TEKNOLOGI OG KUNNSKAPSBASERTE IDEER MED ET INTERNASJONALT POTENSIALE DER VI KAN VÆRE MED Å BIDRA TIL SUKSESS. I TILLEGG SER VI ETTER RESSURSSER SOM KAN SITTE I VÅRE LOKALER OG BISTÅ MED Å LØFTE IDEENE FRA START-UPS TIL SCALE-UPS. TA KONTAKT DERSOM DU ØNSKER EN UFORMELL PRAT.

Deg med en god idé

Du som vil utgjøre en forskjell

Du med drivkraft

Industripartnere

Etablert næringsliv

Bransjekunnskap

Fagkompetanse fra ulike områder

Investorer

Mentorer

Se hele vårt tilbud

Klar for en prat?

HAR DU EN STOR IDE VI KAN HJELPE DEG MED?

KONTAKT OSS