Har du meldt deg på noen av våre arrangementer under Trondheim Playground enda? Om ikke – her følger påmeldingslinker!

Tirsdag 22/8 kl 10:00-11:00 – Søndre Gate 4
Åpning av F3 – FinTech for Future
Bli med på den offisielle åpningen av F3, Trondheims nyeste inkubator som utelukkende fokuserer på FinTech! Her skal det skapes nye digitale løsninger for fremtidens bank og finansnæring. Den tradisjonelle bankvirksomheten utfordres av digitalisering, og her på F3 vil vi skape fremtidens digitale bank. Inkubatoren driftes av NTNU Accel med støtte fra SMN1.
Påmelding: HER! 
Onsdag 23/8 kl 10:00-11:00 – Søndre Gate 4
Tomorrow’s Payments are Mobile and Digital
Vipps var bare begynnelsen. Med EUs nye PSD2 direktiv åpnes dørene for at alle selskaper kan utfordre bankenes monopol på kundenes kontoinformasjon og betalingsformidling. Dette åpner for en revolusjon innen betalingsmarkedet. Seminaret arrangeres av NTNU Accel i samarbeid med SMN1.
Påmelding:HER! 
Torsdag 24/8 kl 10-11 – Søndre Gate 4
Fintech for the Future
Digitalisering av banksektoren er i full gang. I Trondheims nyeste inkubator F3 skapes teknologi som både effektiviserer og utfordrer de tradisjonelle aktørene i finansbransjen. I dagens seminar vil vi presentere alle selskapene som flytter inn i inkubatoren fra åpning.
Påmelding:HER! 
Torsdag 24/8 kl 11:30-12:30 – Kongens Gate 30
Torsdagslunch på NTNU Accel: “Hvordan verdsette en startup?” 
Hver torsdag arrangerer NTNU Accel felles lunch for gründere, investorer, støttespillere og andre nyskjerrige. Vi starter med felles lunch kl 11:30, og fortsetter med et faglig miniseminar om et dagsaktuelt tema. Dagens miniseminar er «Hvordan verdsette en startup» ved Erik Wold, NTNU TTO
Påmelding:HER! 
Fredag 25/8 kl 10:00- 11:00 – Søndre Gate 4
The Challenges of Applying Artificial Intelligence and Machine Learning in Industry
Et av Trondheims raskest voksende startups er AIA Science som løser store industrielle utfordringer med kunstig intelligens og maskinlæring. I dette seminaret vil CEO Odd Jostein Svendsli gi oss en statusoppdatering på hvor langt vi har kommet i utvikling av disse teknologiene som av eksperter blir spådd å skape den fjerde industrielle revolusjon.
Påmelding:HER!