Project Description

Superego – vi utvikler Varm teknologi.

 

Superego begynte med å utvikle apper mot vanlige psykiske lidelser. Men apper bidrar til at mennesker forsvinner ned i en dings heller enn å få hjelp fra andre og fra psykologer. Varm teknologi er teknologi som bringer mennesker sammen. Fremdeles bygger vi produkter og tjenester basert på algoritmer og maskinlæring, men på en måte som kobler folk med psykiske vansker sammen med fagfolk, pårørende og deres venner.

Hvordan da?

Superego består av psykologer, leger og sexologer som arbeider tett med ingeniører, utviklere og webdesignere. Det gjør at vi ikke trenger å oversette fra “helsespråk til ingeniørspråk” og tilbake, og kan løse alt in-house.
På den måten har Superego blant annet utviklet Snakketøyet (www.snakketoyet.no) for hjelp til helsepersonell som skal snakke med barn som er pårørende til syke voksne, Happytap (happytap.me) som er et spill mot depresjon og ulike løsninger for selvmordsforebygging i Estland og Portugal. I tillegg har vi utviklet løsninger for andre bedrifter innen andre bransjer.

Hva gjør vi nå?

Nå gjør Superego ferdig en digitalt veiledet selvhjelpssystem for behandling av angst, depresjon og avhengighet. Systemet består av integrerte appløsninger for pasienter og pårørende som administreres av den behandlingsansvarlige legen/psykologen. Løsningen heter Aidoru og består også av registreringer og algoritmer som gjør det mulig å forutse når pasienten har det ekstra vanskelig eller er i ferd med å droppe ut av behandlingen (www.aidoru.no). Aidoru er allerede for salg til bedrifter (B2C).
I tillegg utvikler vi en nettløsning for mennesker som har psykiske vansker de ønsker å overvinne på egen hånd heller enn hos en psykolog. Løsningen heter Overvinne (www.overvinne.no) og består av verktøy og andre ressurser. Overvinne lanseres i løpet av våren/sommeren og vil tilbys som en abonnementsløsning (B2C).
I tillegg utvikler Superego løsninger innen sensorteknologi og interaktivitet for kunder.

Team

Klar for en prat?

HAR DU EN STOR IDE VI KAN HJELPE DEG MED?