Project Description

Hoopit – fremtidens løsning for alle idrettslag!

 

Hva vi gjør

 

Hoopit utvikler et nytt verktøy for frivilligheten: En forretningsplattform for web og mobil som organiserer hele idrettslaget. Alt om idrettslaget vil bli tilgjengelig i mobilen.

– Målet er at idrettslagene skal få en bedre organisering til en lavere pris og økte inntekter, mens medlemmene får bedre oversikt. Sponsorene vil også få mer igjen for pengene, sier gründer Jørn Engvik, som har mer enn 16 års erfaring fra drift av idrettslag i forskjellige tillitsverv.

Bare i Norge finnes det 12.000 idrettslag med to millioner medlemmer. Husholdninger bidrar med 42,4 milliarder kroner til frivillighetene.
Med Hoopit vil lagene redusere kostnader og ressursbruken betydelig. All kommunikasjon vil skje via mobilen.

Funksjonalitet

 

Lagleder får oversikt over laget og kan organisere all aktivitet. Økonomien kan nå håndteres uten bruk av kontanter og regnskapskostandene kan reduseres betydelig.

Medlemmer finner alt de trenger å vite om laget i Hoopit-appen. Alt fra aktiviteter til betalinger, påmeldinger til gode sponsortilbud vil være tilgjengelig.

Sponsorer vil få et verktøy for å bygge lojalitet i nærmiljøet, utvikle næringsgrunnlag og nå konkrete kjøpegrupper.

Flere idrettslag er nå i ferd med å teste ut den nye plattformen, og Hoopit vil lansere det nye produktet i første kvartal 2018.

Hoopit gjør det enklere for..

 

Lagleder
Medlemmer
Sponsorer
Idrettslag

Team

Øivind Husby
Øivind HusbyDaglig leder
Jørn Engvik
Jørn Engvik

Klar for en prat?

HAR DU EN STOR IDE VI KAN HJELPE DEG MED?