Project Description

Headshed lager smarte skybaserte salgsverktøy som styrker forbindelsen mellom selskaper og deres kunder!

Selg til den rette kunden

Ved å bruke algoritmer, fleksible arbeidsflyter og en dynamisk datamodell, automatiserer og digitaliserer vi salgsarbeidet for bedriftene og sparer kundene for unødig støy. Vår tilnærming til personvern og forbrukerkontroll åpner nye muligheter når GDPR trer i kraft.

Om oss:

Selskapet og løsningen så dagens lys da vi i vårt eget callsenter Consort opplevde økende antall ansatte, oppdrag, variasjon i kompleksitet og rapporteringskrav og trengte en løsning som var fleksibel og kraftig nok til å takle alt på én gang. Programvaren ble etter hvert attraktiv både for kunder og konkurrenter, og den er nå en fullt skalerbar webapplikasjon i skyen. Grunnleggerne har bakgrunn fra smidig systemutvikling i Statoil og verdiorientert salg og markedsføring fra Danske Bank og Adresseavisen, og vi leverer i dag løsningen vår til veletablerte navn innen bank/finans, forsikring og callsenter.

I 2018 har vi fokus på markedsrettet utvikling sammen med våre pilotkunder i en Innovasjonskontrakt med støtte fra Innovasjon Norge, samtidig som vi går mot vår første emisjon i Q2. Vi onboarder flere kjente størrelser innen de vertikalene vi kjenner og skal i løpet av 2019 lansere produktet i Europa. Vi ser at de problemene vi løser for våre kunder ikke er unike for vårt hjemmemarked og opplever at vårt fokus på effektive kundeopplevelser, støyreduksjon og personvern har samfunnsnytte. Dette ønsker vi å gjøre mye mer av!

Kontaktinfo

Torbjørn SlørdalCTO

Klar for en prat?

HAR DU EN STOR IDE VI KAN HJELPE DEG MED?