Project Description

Folkeinvest AS er et IT-selskap av og for gründere, som utvikler verktøyet folkeinvest.no. Deres visjon er å gjøre flere gode ideer verdifulle!

Den viktige risikokapitalen

Seperator

For noen oppstartsbedrifter er det krevende å styre emisjonsprosessen uten støtte, for andre er det vanskelig å finne investorene. For mange er begge deler gjeldende.

Hjelp-til-selvhjelpsverktøyet folkeinvest.no er skreddersydd for å støtte gründere i mindre, norske selskap som skal hente et beløp under fem millioner kroner gjennom en emisjon. Ved å benytte verktøyet får man en god oversikt over investeringstilbudet man ønsker å gi, en hendig løsning for åpen kommunikasjon mellom selskapet og interessenter og en lenke som gjør det enkelt å dele investeringstilbudet med det publikum man selv ønsker.

Folkets stemme i verdiskapningen

Seperator

Verktøyet er tilrettelagt både for mer private emisjoner og for full åpenhet gjennom folkefinansiering (crowdfunding). Stadig flere selskap ønsker å få flere representanter fra folket med på eiersiden, og ved å tilby et verktøy som folkeinvest.no ønsker vi å sikre at det blir enkelt å både tilby, vurdere og engasjere seg i investeringstilbudene. Med et verktøy gjør vi det lettere for gründerne å formidle viktig informasjon til potensielle investorer, og gjør slike investeringer mer tilgjengelig for en større del av befolkningen.

folkeinvest.no: Bilde som viser eksempler på kunder som har benyttet verktøyet med en åpen løsning for deling.

Team

Øyvind Fries
Øyvind FriesDaglig leder

Tlf: 93409664

Les mer på Folkeinvest.no