Som en oppvarming til #GetShitDone har vi sjekket temperaturen på hvorfor folk ønsker å delta på #GetShitDone! Har du søkt om en plass enda? Om ikke – søk nå da vel. Det gjør du her. Eller du kan lese mer om arrangementet her.

Mona Sprenger

Gode ideer er ferskvare og bør nytes varme. Gleder meg til å møte likesinnede og få inspirasjon på #GetShitDone!

Jørgen Nyborg og Petter Iversen

Det er noe som heter ”If you do everything right, people won’t be sure you’ve done anything at all.” Men vi tror dette arrangementet vil gi oss masse produktiv inspirasjon, til å likevel gjøre mye riktig.

Fredrik Linge

Etter at jeg har blitt slengt inn i oppstartsverden(les: sharktank), har jeg allerede lært at det å usette ting – det går ikke. Derfor ønsker jeg meg produktiv inspirasjon for å #GetShitDone!

Åse Straume

Jeg vil lære mer om hvordan jeg kan rådgi selskapene både innenfor og utenfor NTNU Accel sine vegger innen ulike områder. Jeg gleder meg sikkelig!

Stian Raake

Jeg vil delta fordi arrangementet vil minner deg på hvor du bør ha fokus og hvordan, samt gir deg verktøy for prioritering og effektivt arbeid. Hvordan bryte ned arbeidet på en fornuftig måte.

Stine-Aileen Strand

Tydelige mål skaper framdrift i en start-up. Gjennomføringsevne må til for å oppnå resultater. I tillegg må bestillingen være tydelig slik at mottaker vet hvilke forventninger som kreves. Med #GetShitDone tror jeg flere blir oppmerksom på problemtsillingen, slik at vi sammen skaper tydelige resultater for våre start-ups.