Ikke? Da må du snu deg rundt og søke nå. Søknadsfristen er i morgen 6. september.

Julia Navarsete feide med Mitrol Energy alle konkurrentene av banen og gikk av med seieren i Angel Challenge Trondheim i fjor november. For Mitrol Energy betydde dette 1 mill. NOK i investeringer fra investorteamet som deltok i Angel Challenge, samt ytterligere investeringer som kom etter seieren. Etter fjorårets seier skrev Shifter ”Seriegründer Julia Navarsete i Mitrol Energy har både ordreboka og hverdagen full for neste år, etter at hun vant Angel Challenge i Trondheim i går.” Og er det noe som er sikkert – er at det at Julia har løpt fort etter seieren. Julia legger til;

Både det å delta, men naturligvis også det å vinne Angel Challenge har fungert som en katalysator for å få stor fart på ideene mine.

Angel Challenge Trondheim gjennomføres for andre gang i høst. Programmet starter med 20 oppstarter og 20 investorer 10. oktober, og fortsetter med ett møte i uka frem til finalen 5. desember hvor én oppstart mottar investeringen på 1 mill. NOK. Angel Challenge er et workshopbasert program for investorer og oppstarter. I løpet av åtte kveldsmøter jobber 20 investorer tett sammen for å analysere 20 investor-klare oppstarter som konkurrerer om investeringen. Samtidig lærer oppstartene masse om seg selv og eget selskap.

Denne høsten kan du være en av de heldige selskapene som får muligheten til å lære enormt mye gjennom prosessen, og kanskje være selskapet som stikker av med 1 mill. NOK i premiepotten. Og ikke minst – et godt investorlag med i potten!

Vil du søke? Da må du gjennom tre enkle steg.
Steg 1: Fyll ut denne one-pageren.
Steg 2: Lag et investor-slide-deck om selskapet
Steg 3: Send dette til matthew@angelchallenge.com.

Har du noen spørsmål?
Send en e-post til Matthew Smith per matthew@angelchallenge.com.

Kom igjen! Du kommer ikke til å angre.