Laster Arrangementer

28. mai arrangerer Tequity Cluster, SpareBank 1 SMN og NTNU Accel Investor Day. 200+ investorer og VC-selskap er invitert til å møte 12 investorklare, teknologi -og kunnskapsbaserte startups. Vårt mål er at Investor Day skal være møteplassen som skaper store synergieffekter mellom både startups og investorer, og mellom investorer.

Under dagen får startups mulighet til å pitche, samt avholde 1-1-møter med investorene.

Informasjon om prosessen

For å søke om deltagelse må startups fylle ut et kort søknadsskjema. Dersom de allerede har en del informasjon tilgjengelig og kartlagt, skal ikke dette ta mye lengere tid enn rundt et kvarter.

Startups som søker om deltagelse må være investeringsklare med et definert investeringsbehov. Etter søknadsfrist, 22. april, vil en jury velge ut startupene med størst potensiale. Disse selskapene går videre til en semifinale.

Startups som kommer videre til semifinalen vil gjennom hele prosessen oppleve å få reelle og gode tilbakemeldinger. Semifinalistene ønskes velkommen til en intensiv dag med trening og sparring sammen med en investorgruppe.

Neste steg i prosessen er pitchedag foran en investorjury. På bakgrunn av denne prosessen velges 12 finalister som får pitche og avholde 1-til-1 møter med investorer under Investor Day.

Du kan lese mer om dagen, prosessen, samt søke om plass på www.investorday.no!