Fremtidens kupongløsninger

Yellospace er en kunnskapsbedrift som leverer digitale kupongløsninger. I tillegg tilbyr vi rådgivning og prosjektledelse inn mot samme område. Vårt fokus er på små og mellomstore fysiske bedrifter rettet mot forbrukeren. Vårt samfunnsoppdrag er å bruke digital teknologi til å støtte lokal stedsutvikling og bidra til et rikere og mer livlig samfunn.

Dagens utfordring for vår målgruppe av bedrifter er at de møter tøff konkurranse, har begrenset kundeinnsikt og få digitale verktøy for kundehåndtering. Dette gir seg i utslag i en trend hvor enkeltstående butikker legges raskt ned – slik vi har sett mange avisoppslag om i de siste årene.

Samtidig ser vi en trend hvor de store aktørene digitaliserer markedsføringen, for eksempel Coop som nylig digitaliserte sine verdikuponger med Coop-appen.

Yellospace tilbyr små og mellomstore bedrifter en felles markedsføringsplattform, basert på smarttelefon. Dette er en løsning hvor enkeltbedriftene lager egen profil og publisere egne kupongkampanjer i sanntid til forbrukeren. Med Yellospace kan bedriftene oppnå store fordelere innenfor synliggjøring, digitalisering og markedsføring uten at de selv trenger å investere i utvikling av software. Gevinsten av de små bedriftene i større grad kan konkurrere med de store på den digitale arenaen, samtidig som forbrukeren blir bedre informert om hva slags tilbud de små og mellomstore bedriftene kan gi dem.

Thomas Blichfeldt / Daglig leder

Teamet

Vil du lære mer om oss? Sjekk oss ut i sosiale medier!