Se vedlagt link vedrørende info om Angel Challengeprogrammet som er et program for mulige Business Angels og andre erfarne investorer. Dette er midt i blinken for dem som har litt penger de ønsker å investere, men ikke har erfaring på denne type investeringer, eller kapital nok til å investere alene. Men programmet er også for dem som har lang erfaring fra denne type investeringer.

Man får mulighet til å bli kjent med innovasjonsmiljøet som er spennende, energisk og positivt, få innblikk i mange nye ideer og få innblikk i noe av det som rører seg av forskning og utvikling, lære av erfarne investorer i startups, og ikke minst gi av egen erfaring og kompetanse, samt – ha det artig.

Konseptet er lagt opp slik at det skal være en opplæring av fremtidige Business Angels. Programmet er et ledd i å få bygget opp en kultur for tidligfaseinvesteringer i hele regionen vår. Programmet har blitt kjørt 3 ganger nå med stor suksess. En av dem som har vært med sier følgende:

“Jeg var selv investor i første runde i Oslo og er imponert over hva Angel Challenge har fått til. Jeg har stor tro på både konsept og teamet bak ideen. Her er en gyllen anledning til å komme tett på gode investeringscase, lære mer som tidligfaseinvestor og ikke minst bygge et sterk nettverk mellom tidligfaseinvestorer».

Se hvordan du melder deg på ved å gå inn på vedlagte link

http://www.angelchallenge.co/ac-trondheim-2016/